Zakelijk

Decennia lang behartigt Klaver de belangen van ondernemers en instellingen. En dat in iedere branche en van iedere omvang. Van advocatenkantoor of transportbedrijf tot installatiebedrijf en van voetbalclub of camping tot detailhandel.

Iedere onderneming of instelling kent z’n specifieke risico’s. Klaver weet waar die liggen en kijkt ter plaatse hoe de situatie is. Ook leert hij u als ondernemer graag kennen. Niet iedereen heeft immers dezelfde wensen of heeft dezelfde bedrijfsvoering.

Als de situatie duidelijk is wordt beoordeeld of de bestaande assurantieportefeuille een adequate dekking biedt om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Ook beoordelen wij of uw portefeuille tegen een marktconforme c.q. scherpe premie is verzekerd.

Waar nodig adviseert Klaver u over aanpassingen en kijkt hij in de verzekeringsmarkt naar interessante alternatieven. Deze worden uitgebreid met u besproken, waarna u zelf keuzes maakt.

Snel een dekking voor een nieuwe aankoop of wijziging? Eén telefoontje of mailtje is voldoende. En dat 7 dagen per week!