Zakelijk

Al decennia lang behartigen wij de belangen van ondernemers en instellingen. En dat in iedere branche en van iedere omvang. Van advocatenkantoor tot installatiebedrijf en van camping tot detailhandel. Ook in vastgoedbeheer (waaronder VvE; zie de aparte knop op deze website) en in de transportbranche hebben veel ondernemers voor ons kantoor gekozen.

Iedere onderneming of instelling kent z’n specifieke risico’s. Wij weten waar die liggen en kijken ter plaatse hoe de situatie is. Ook leren wij u als ondernemer graag kennen. Niet iedereen heeft immers dezelfde wensen of heeft dezelfde bedrijfsvoering.

Als de situatie duidelijk is wordt beoordeeld of de bestaande assurantieportefeuille een adequate dekking biedt om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Ook beoordelen wij of uw portefeuille tegen een marktconforme c.q. scherpe premie is verzekerd.

Waar nodig adviseren wij u over aanpassingen en kijken wij in de verzekeringsmarkt naar interessante alternatieven. Deze worden uitgebreid met u besproken, waarna u zelf keuzes maakt.

Snel een dekking voor een nieuwe aankoop of wijziging? Eén telefoontje of mailtje is voldoende. En dat 7 dagen per week!