Particulieren

Het leven is vol van risico’s. Sommige wilt en kunt u dragen, maar andere niet. Die verzekert u, ofwel u draagt het risico over aan een verzekeraar. Daar betaalt u dan een premie voor. Wat daarbij de beste prijs/kwaliteitverhouding is kan alleen een professional écht voor u nagaan, alle internetmogelijkheden ten spijt. Online een goedkope dekking afsluiten is snel geregeld. Dat is echter vaak niet het geval bij schade of problemen. Pas dan weet u dat de partij waarbij u een verzekering hebt afgesloten ineens uw ‘tegenpartij’ is. U hebt dan immers ineens niet meer hetzelfde belang.
En niet elke uitgebreide verzekering is qua voorwaarden gelijk en ook bijvoorbeeld ‘all-risks’ verzekeringen verschillen zeker!
Tot slot zijn ook personen en gezinnen nimmer gelijk aan een ander. Daarom hebben we graag persoonlijk contact.

Als een door u verzekerd risico dan eens tot een schade leidt dan wilt u direct duidelijkheid hoe de kansen van een claim liggen. Als wij die claimkansen positief beoordelen dan ‘nemen wij u bij de hand’. Waar mogelijk worden alle werkzaamheden van u overgenomen. Daarover hoeft u zich dus geen zorgen te maken.